Xiaomi Mi – 360 2K Безбедносна Камера за Дома

Xiaomi Mi – 360 2K Безбедносна Камера за Дома

ден2,975

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Камера
Боја Бела

Спесификации

Модел BHR4193GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука