Xiaomi Mi – 20W Безжичен Полнач за во Кола

Xiaomi Mi – 20W Безжичен Полнач за во Кола

ден2,025

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Безжичен Полнач
Боја Црна

Спесификации

Модел GDS4127GL
Жичан Влез (USB-C) 5V 3A, 9V 2A, 12V 2A, 15V 1.8A и 20V 1.35A
Бежичен излез 20W
Тип на батерија Lithium-ion polymer

За повеќе информации за продуктот кликнете тука

 

Категорија