Smart

Паметен Дом

Паметен прекинувач

Ви го претставуваме паметниот прекинувач, најновото автоматизирано решение што сигурно ќе ве импресионира. Во современиот свет каде што автоматизацијата е распространета, зошто да не ги автоматизирате и вашите прекинувачи? Откријте ги удобностите и предностите во заштеда на време со нашата најнова технологија на прекинувачи, внимателно изработена за да ги олесни вашите секојдневни обврски.

Дури и во случај на откажување на мрежата, можете да бидете сигурни дека нашиот паметен прекинувач ќе продолжи да функционира без проблеми, исто како и обичен прекинувач. Со паметните прекинувачи, никогаш нема да искусите прекин на вашата домашна мрежа. Придружете ни се во заминувањето во удобноста на паметниот начин на живот и интегрирајте се без напор со помошници и системи за автоматизација на домот за вистинско гладоко доживување.

Паметни модули стимулираат иновација

Сметаме дека паметните модули се повеќе од само едноставни компоненти. Тие служат како катализатори за иновација, имајќи ја во предвид безпроблемската интеграција која јаа постигнавме меѓу поврзаноста, софтверот и хардверот.

Овие модули можат да работат независно паралелно со традиционалните прекинувачи. Дополнително, тие можат да се скријат дискретно во кутијата за прекинувачи на ѕидот, без да го жртвуваат вашиот оригинален стил, по тоа трансформирајќи ги вашите уреди во паметни со лесната функционалност за вклучување/исклучување на напојувањето.

Паметна контрола на завеси и ролетни

Со продолжување на популарноста на паметните уреди за домот, потрагата за паметна контрола на завеси вообичаено се зголеми. Луѓето осознаваат како овие системи можат значително да го подобрат секојдневниот живот, додавајќи дополнителен слој функционалност и стил во нивните простории за живеење. Паметната контрола на завеси целосно го промени начинот на кој ги користиме нашите домови во оваа ера на паметна технологија.

Со само едно едноставно допирање на копчето, сега можеме без напрегнување да ги контролираме завесите. Овие напредни системи нудат низа од предности како удобност, енергетска ефикасност и подобрена приватност. Од електрични завеси до моторизирани сендуци, можностите се безгранични кога станува збор за надградба на вашиот простор за живеење.

Живејте во баланс со паметен термостат

Паметниот термостат нуди исклучително инженерство кое обезбедува постојан комфор во вашиот дом во текот на целата година. Неговите напредни карактеристики и контроли гарантираат дека вашиот внатрешен простор ќе ги задржи совршените температури, дури и за време на екстремни климатски услови.

Без разлика дали е жешка летна жега или студено зимско ладно, можете да му верувате на интелигентниот термостат дека ќе обезбеди оптимален комфор, истовремено заштедувајќи енергија. Со паметно програмирање и можностите за далечински пристап, овој термостат нуди несравнлива удобност за домаќините. Подобрувајќи ги нивоата на ваш комфор со интелигентниот термостат, ќе доживеете чисто блаженство.

Паметни утичници, контролирајте го домот од било каде

Превземете контрола над вашиот дом без напор со помош на паметниот приклучок. Без разлика каде се наоѓате, управувањето со вашите уреди и апарати станува лесна задача. Со способноста далечински да го контролирате секој поврзан уред, имате целосна контрола над вашата домашна околина.

Со паметните приклучоци, претворете ги вашите обични апарати во интелигентни уреди. Преку корисничката апликација, можете ефикасно да го управувате целиот ваш дом со помош на паметни приклучоци од било каде. Паметниот приклучок без проблеми се поврзува со вашата постоечка Wi-Fi мрежа, обезбедувајќи безжична контрола над вашиот електричен приклучок. Дополнително, компатибилноста со Amazon Alexa и Google Assistant овозможува лесна интеграција во вашиот екосистем за паметен дом. Доживејте ја крајната удобност и преземете го контролата над секој аспект на вашиот простор за живеење со паметните приклучоци денеска!

Професионална паметна безбедност за вашиот дом

Паметната серија за сигурност го револуционира технолошкиот аспект на домашната безбедност со своите професионални карактеристики за паметна сигурност. Со овој напреден систем, сопствениците на домовите можат да бидат спокојни, знаејќи дека нивните домови се безбедни во секое време. Користењето на сензори, паметни заклучувачи на врати, паметни камери и паметни аларми овозможува лесно откривање на секои промени или прекршувања во домот. И со удобност на моментални предупредувања пратени директно на вашиот смартфон, можете да останете поврзани и под контрола, каде и да се наоѓате.

Инвестирајќи во паметна сигурност, преземате активни чекори за заштита на вашиот дом и блиските. Нема повеќе да чекате, обезбедете максимална сигурност и денес доживејте паметна и посигурна домашна средина.

Паметна контрола, ефикасно контролирајте ги сите аспекти на вашиот дом

Паметниот далечински управувач е модерен безжичен уред за контрола што може лесно да се користи од вашите уреди. Искористувајќи ја моќта на Wi-Fi мрежата на вашиот дом, ви овозможува лесно да ги управувате и надгледувате сите вашите уреди. Smart Control претставува кориснички пријатно решение за безпроблемно управување и контрола на секој аспект на вашиот животен простор. Преку употребата на напредни технологии, Smart Control ви овозможува лесно прилагодување на разни аспекти на вашиот дом.

Со несравнлива леснотија, трансформирањето на вашиот животен простор за да одговара на вашите уникатни предпочитувања станува вистинско уживање. Нашиот интелигентен контролер вклучува контрола преку главен систем, далечинска контрола и централна контрола. Уживајте во удобноста на лесно управување на вашиот дом само со допир на вашиот прст.

Паметно LED осветлување

Подигнете го вашето искуство со паметно осветлување со нашата целосна колекција на LED светла. Со користење на најсовремена технологија, сега можете да го прилагодите секој аспект на вашето осветлување за да се вклопи перфектно со вашите индивидуални предпочитувања и потреби. Од динамични играчки ноќи до освежливи утрини, паметните светла ви овозможуваат без напрегнување да создадете и управувате со идеалната атмосфера на разни начини. Запоглавете се во чарот на интелигентната технологија спарена со изнежената елеганција.

Со обширен избор на облици, големини и финиши на сијалиците на располагање, постигнувањето на модерен изглед, интелигентна контрола и прилагодлива осветленост за секојдневна употреба е лесно како мењање на сијалица. Без разлика дали посакувате удобна атмосфера или са кате да зголемите енергијата за посебна пригода, нашите LED светла нудат целосна контрола над јачина, боја, дури и распоредување на осветлувањето. Загрли ги безграничните можности на паметните LED светла денес и подигни го твоето осветлување до непревземливи висини.

Други паметни уреди

Нудиме широк спектар на паметни уреди за различни потреби. Паметно Здравје помага во следење и управување со здравјето, додека Паметни Вентили ги поедноставуваат задачите како контролирање на течностите и гасовите. Паметна Енергија ја подпомага одржливоста и енергетската ефикасност. Со нивниот разновиден асортиман на производи, нудиме паметни решенија во различни аспекти на животот.