ИТК Манаџемент

ИТ Менаџирањето се грижи сите ресурси и вработени на една фирма да бидат искористени ефикасно и ефективно, на начин на кој фирмата добива вредност и профит

Автоматизација

Автоматизација и модернизирање на старомодните системи за влез/излез со напредни технологии и уреди за безбедна работа со намалена потреба од човекова интервенција. Паркинг системи и контрола на пристап на пешаци.

Враќање на Податоци

Враќање на изгубени податоци од различни типови на меморија. Решенија за чување на податоци и превентива на губење податоци


Компјутерски Мрежи

Проектирање на и инсталирање на компјутерска мрежа според потребите на странката

Веб Дизајн

Модерни веб страни изработени според ваши потреби, бидете најпривлечни меѓу конкурентите на вашиот пазар.


Видео Надзор

Започнувајќи од проект и завршувајќки со подесување на готов систем за видео надзор, Grand SD Solutions ви нуди комплетни решенија за вашите видео надзор потреби

Контрола на Пристап

Контрола на влез/излез во вашите фирми или домови, вклучувајки и евидентирање на работно време и присуство на вработените

Систем Интеграција

Системска интеграција е ИТ, инженеринг процес или фаза која се занимава со спојување на различни потсистеми и компоненти, како еден голем систем. Тоа гарантира дека секој интегрирани потсистем ќе функционира како што се бара.


Сервис за IT опрема

Сервисирање на разен асортиман на IT опрема вклучувајки Десктоп компјутери, Лаптоп компјутери, Мобилни Уреди, Системи за Видео Надзор, Фискални Каси, Принтери и многу други

Корисничка Поддршка

Grand SD Solutions се гордее со својата корисничка поддршка која е достапна во секој момент да му помогне на својот корисник