Electric Car Charger

Полначи за Електрични Возила

Што нудиме?

AE-A Полначите за електрични возила се развиени од страна на “Anaheim Electronics”. Најновите технологии на “Anaheim Electronics” допридонесуваат до комбинации на можности на полначот според барањата на корисникот.

Полначот кој го носиме ние е со моќност од 22kW. Тој се поврзува на трофазна струја и на него може да се полни едно возило во момент.

Нашиот тим нуди целосна монтажа, инсталација и тестирање на уредите.

Зошто да го одберете нашиот полнач?

Нашиот полнач има вградени можности за безжична комуникација со системот. Со тоа тој станува дел од вашиот паметен дом, со што можете да го контролирате и надгледувате процесот преку вашиот паметен уред.

Со можноста за конекција на паметен уред, ја добивате предноста на следење на секое полнење на возило и ограничување на полнења.

Полначот доаѓа со вградени безбедносни системи како што се протекција од скокови на напон кон уредот како и кон возилото.

Уредот функционира на систем со безконтактни картички за активирање на полнењето.

За која намена?

Нашите полначи можат да се инсталираат на било која локација каде што има пристап до трофазна струја.

Тие можат да се инсталираат на бензински пумпи, во стамбени згради, шопинг центри, деловни згради, хотели, автобуски станици, паркинг гаражи, во вашиот дом или пак каде и да имате потреба од полнач за вашето електрично возило.

Авто Плус “Street Show” 2022

Нашите полначи монтирани за презентација на најголемиот ауто-мото настан во државата. Авто Плус “Street Show” е изложба на најсовремените модели на моторни возила од повеќе конкурентни брендови на светскиот пазар.

Ми-Да Гранд Моторс

Еден од двата полначи кои се поставени пред салонот на Ми-Да Гранд Моторс. Полначите моментално ги снабдуваат со енергија електричните автомобиле на “Ford” и “Hyundai”, па и наскоро новите електрични автомобили на “MG”.