Xiaomi Redmi – 10000mAh 10W Надворешна Батерија со Брзо Полнење

Xiaomi Redmi – 10000mAh 10W Надворешна Батерија со Брзо Полнење

ден912

Опис

Бренд Xiaomi Redmi
Тип Надворешна Батерија
Боја Бела

Спесификации

Модел VXN4305GL
Капацитет 37Wh 3.7V 10,000 mAh
Жичан Влез (USB-C/Micro-USB) 5V 2.1A 10W
Жичан излез (USB-A 1) 5.1V 2.4A 10W

(USB-A 2) 5.1V 2.6A 10W

Тип на батерија Lithium polymer

 

Категорија