Xiaomi Mi – 10000mAh 18W Надворешна Батерија со Брзо Полнење 3 (Црна Боја)

Xiaomi Mi – 10000mAh 18W Надворешна Батерија со Брзо Полнење 3 (Црна Боја)

ден1,076

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Надворешна Батерија
Боја Црна

Спесификации

Модел VXN4274GL
Капацитет 37Wh 3.7V 10,000 mAh
Жичан Влез (USB-C/Micro-USB) 5V 2.1A, 9V 2.1A, 12V 1.5A
Жичан излез (USB-A 1) 5.1V 2.4A, 9V 2.1A и 12V 1.5A 18W

(USB-A 2) 5.1V 2.6A 18W

Тип на батерија Lithium polymer

За повеќе информации за продуктот кликнете тука

 

Категорија