Xiaomi Mi – “TV Stick”

Xiaomi Mi – “TV Stick”

ден3,029

Опис

Бренд Xiaomi
Тип TV Stick
Боја Црна

Спесификации

Модел PFJ4098EU

За повеќе информации за продуктот кликнете тука

 

Категорија