Xiaomi Mi – Централна Единица за Паметен Дом

Xiaomi Mi – Централна Единица за Паметен Дом

ден1,533

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Смарт Централа
Боја Бела

Спесификации

Модел YTC4044GL