Xiaomi Mi – Рутер “4C”

Xiaomi Mi – Рутер “4C”

ден1,008

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Рутер
Боја Бела

Спесификации

Модел DVB4231GL
2.4GHz Max 300Mbps
Антени 4

 

За повеќе информации за продуктот кликнете тука