Xiaomi Mi – Паметна Утичница (Wi-Fi)

Xiaomi Mi – Паметна Утичница (Wi-Fi)

ден1,114

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Утичница
Боја Бела

Спесификации

Модел GMR4015GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука