Xiaomi Mi – Паметен Безжичен Прекинувач

Xiaomi Mi – Паметен Безжичен Прекинувач

ден580

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Безжичен Прекинувач
Боја Бела

Спесификации

Модел YTC4040GL