Xiaomi Mi – Електричен Котел

Xiaomi Mi – Електричен Котел

ден2,026

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Котел
Боја Бела

Спесификации

Модел SKV4035GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука