Mi Robot Vacuum Mop Pad

Mi Robot Vacuum Mop Pad

ден893

Бренд Xiaomi
Тип Mi Robot Vacuum Mop Pad
Боја Бела
Модел NUN4132GL

 

 

Категорија

Опис

Mi Robot Vacuum Mop Pad

Mi Robot Vacuum Mop Pad