Xiaomi Pametna Grealica

Xiaomi Pametna Grealica

ден5,062

Xiaomi Pametna Grealica

Боја Бела

Функции тивка и удобна техноголија на брзо загревање на воздухот, можност за одржување константна топлина, управување со апликација

Напредни Функции дигитален термостат за подесување 6 брзини

Димензии И Тежина 780*216*526мм , 5.7кг

Пакет 1x греалка, 4x шрафови, 1x клуч за поставување, 2x потпори, 1x упатство

Функции на производот

*2200W моќ на загреавање

*Тивка и природна технологија на греење

*Дигитален термостат со 6 различни температури

*IPX 4 сертификат

*Поврзување sо WiFi управување преку апликацијата Mi Home или гласове асистент

Category: