Xiaomi Mi – Безжично Глувче за Два Уреди (Црна Боја)

Xiaomi Mi – Безжично Глувче за Два Уреди (Црна Боја)

ден897

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Безжично Глувче
Боја Црна

Спесификации

Модел HLK4041GL
Брзина на Ласер 1300dpi
Максимална оддалеченост од уред
Батерии 2 x АА
Конекција Bluetooth / 2.4G Wireless USB Adapter