Xiaomi Mi – 20W Држач за Безжично Полнење

Xiaomi Mi – 20W Држач за Безжично Полнење

ден1,247

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Безжичен Полнач
Боја Црна

Спесификации

Модел GDS4145GL
Жичан Влез (USB-C) 5V 2A, 9V 1.6A, 12V 1.7A и 16V 1.7A
Бежичен излез 20W

За повеќе информации за продуктот кликнете тука

 

Категорија