Xiaomi Mi – “1S” Безбедносна Камера за Автомобил

Xiaomi Mi – “1S” Безбедносна Камера за Автомобил

ден3,900

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Камера
Боја Црна

Спесификации

Модел QDJ4032GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука