Xiaomi Mi – Формалдехид Филтер за Прочистувач на Воздух

Xiaomi Mi – Формалдехид Филтер за Прочистувач на Воздух

ден1,600

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Филтер
Боја Зелена

Спесификации

Модел SCG4026GL