Xiaomi Mi – Резервна Глава за Електрична Четка за Заби

Xiaomi Mi – Резервна Глава за Електрична Четка за Заби

ден720

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервна Глава
Боја Бела

Спесификации

Модел NUN4090GL