Xiaomi Mi – 14″ Ранец “Casual Daypack” (Портокалова Боја)

Xiaomi Mi – 14″ Ранец “Casual Daypack” (Портокалова Боја)

ден429

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Ранец
Боја Портокалова

Спесификации

Модел ZJB4148GL
Димензии (ДxШxД) 41 x 28.5 x 16.5 цм
Капацитет 19Л
Тежина 400г
Материјал (Надвор) 100% Полиестер
Материјал (Внатре) 100% Полиестер
Големина на Лаптоп 14″
Тип на отварање Патент

 

Категорија