Xiaomi Mi – Прочистувач на Воздух “3H”

Xiaomi Mi – Прочистувач на Воздух “3H”

ден12,000

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Прочистувач на Воздух
Боја Бела

Спесификации

Модел FJY4031GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука