Xiaomi Mi – Прочистувач на Воздух “3C”

Xiaomi Mi – Прочистувач на Воздух “3C”

ден9,188

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Прочистувач на Воздух
Боја Бела

Спесификации

Модел BHR4518GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука