Xiaomi Mi – Пренослива Електрична Пумпа

Xiaomi Mi – Пренослива Електрична Пумпа

ден2,900

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Компресор
Боја Црна

Спесификации

Модел DZN4006GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука