Xiaomi Mi – Паметни Сензори за Врати и Прозори

Xiaomi Mi – Паметни Сензори за Врати и Прозори

ден682

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Сензор
Боја Бела

Спесификации

Модел YTC4039GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука