Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка “Mop P”

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка “Mop P”

ден22,700

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Паметна Правосмукалка
Боја Црна

Спесификации

Модел SKV4109GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука