Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Џогер)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Џогер)

ден815

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервен Џогер
Боја Бела

Спесификации

Модел SKV4114TY

 

Категорија