Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Резервоар за Вода)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Резервоар за Вода)

ден975

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервен Резервоар за Вода
Боја Црна

Спесификации

Модел SKV4124TY

 

Категорија