Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Навлака за Џогер)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Навлака за Џогер)

ден541

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервна Навлака за Џогер
Боја Сива

Спесификации

Модел SKV4123TY

 

Категорија