Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Капак за Четка)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Капак за Четка)

ден358

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервен Капак за Четка
Боја Црна

Спесификации

Модел SKV4121TY

 

Категорија