Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Филтер)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервен Филтер)

ден384

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервен Филтер
Боја Бела

Спесификации

Модел SKV4120TY

 

Категорија