Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Главна Четка)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Главна Четка)

ден449

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервна Главна Четка
Боја Црна

Спесификации

Модел SKV4119TY

 

Категорија