Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Странична Четка)

Xiaomi Mi – Паметна Робот Правосмукалка (Резервна Странична Четка)

ден348

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Резервна Странична Четка
Боја Сива

Спесификации

Модел SKV4117TY
Категорија