Xiaomi Mi – Паметен Стоечки Вентилатор “1C”

Xiaomi Mi – Паметен Стоечки Вентилатор “1C”

ден3,838

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Вентилатор
Боја Бела

Спесификации

Модел PYV4007GL