Xiaomi Mi – Лента за Пешачење “A1FPRO”

Xiaomi Mi – Лента за Пешачење “A1FPRO”

ден28,800

 

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Лента за Пешачење
Боја Црна

Спесификации

Модел A1FPRO
Димензии (ДxШxД) 143.20 х 54.7 х 12.90 цм
Моќност 746W
Брзината на Пешачење од 0.5 до 6 км/ч
Мотор “Brushless” тивок мотор
Носивост 100кг
Режим на Работа Рачен и Автоматски

 

Категорија