Xiaomi Mi – Компактен Безжичен Звучник 2 (Bluetooth)

Xiaomi Mi – Компактен Безжичен Звучник 2 (Bluetooth)

ден670

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Безжичен Звучник
Боја Бела

Спесификации

Модел QBH4141EU
Жичан Влез Micro-USB
Максимална оддалеченост од уред 10м
Опсег на Аудио Фреквенција 200Hz to 18kHz (-10dB)
Батерија Вградена литиум батерија
Капацитет на Батерија 3.7V 480mAh
Импеданса
“Bluetooth” Верзија 4.2
Аудио Кодек A2DP/AVRCP/SPP
Траење на Батеријата: 6 часа со 80% волумен на гласност

 

Категорија