Xiaomi Mi – Електричен Тротинет “Pro” 2 (Mercedes AMG Petronas F1)

Xiaomi Mi – Електричен Тротинет “Pro” 2 (Mercedes AMG Petronas F1)

ден43,831

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Тротинет
Боја Црна

Спесификации

Модел BHR4760GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука