Xiaomi Mi – Електричен Тротинет 3 (Црна Боја)

Xiaomi Mi – Електричен Тротинет 3 (Црна Боја)

ден31,000

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Тротинет
Боја Црна

Спесификации

Модел BHR4854GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука