Xiaomi Mi – Електричен Тротинет 3 (Сребрена Боја)

Купи!

Xiaomi Mi – Електричен Тротинет 3 (Сребрена Боја)

ден28,000

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Тротинет
Боја Сребрена

Спесификации

Модел BHR4853GL

За повеќе информации за продуктот кликнете тука