Xiaomi Mi – Електричен Велосипед на Преклопување

Купи!

Xiaomi Mi – Електричен Велосипед на Преклопување

ден59,500

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Електричен Точак
Боја Црна

Спесификации

Модел YZZ4016GL