Xiaomi Mi – Антибактериски Филтер за Прочистувач на Воздух

Xiaomi Mi – Антибактериски Филтер за Прочистувач на Воздух

ден1,800

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Филтер
Боја Виолетова

Спесификации

Модел SCG4011TW