Xiaomi Mi – 10000mAh Безжична Надворешна Батерија Essential (Бела Боја)

Xiaomi Mi – 10000mAh Безжична Надворешна Батерија Essential (Бела Боја)

ден1,590

Опис

Бренд Xiaomi
Тип Надворешна Батерија
Боја Бела

Спесификации

Модел VXN4295GL
Капацитет 37Wh 3.7V 10,000 mAh
Жичан Влез (USB-C) 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.5A
Жичан излез (USB-A) 5V 2.4A, 9V 2A и 12V 1.5A 18W
Бежичен излез 10W
Тип на батерија Lithium-ion polymer

За повеќе информации за продуктот кликнете тука

 

Категорија