Видео надзор и алармни системи

Контрола на пристап, Видео надзор и алармни системи

Продажба и сервисирање на системи за контрола на пристап, видео надзор и безбедносни системи (Аларми)

Контролата на пристап е хардверско и системско решение кое овозможува кој и во кое време смее да има пристап до одредени згради, канцеларии или други простории.

Зошто е важна контролата на пристап ?

Целта на контролата на пристап е да го намали безбедносниот ризик и ограничи влезот во одредени згради, канцеларии или други простории а исто така на уредите кои имаат поврзување со компјутер преку специјализиран софтвер да се води евиденција кој и во кое време каде влегол.

Каде се применува ?

Задолжителна контрола на пристап се применува во организациите на кои им е потребен поголем акцент на безбедност и доверливост на информациите.

Специјализирани пакети за хотели, апартмани, студенски домови, хостели …

Paradox - Smart Home Building Automation Software - ComfortClick bOS
Hikvision Security Camera Systems | Fox Valley Fire & Safety

Контакт за повеќе информации и цени