Веб Решенија

ВЕБ РЕШЕНИЈА

Зошто веб страна?

Во модерниот свет компанија без веб страна не е замисливо. Една од најлесните работи кои може една компанија да ги има кога станува збор за маркетинг и реклама.

Затоа е тука Grand SD Solutions, која ви нуди комплетно дизајнирање, креирање и оддржување на вашата веб страна. Од едноставни информативни веб страни со контакт и галерија до напредни веб страни со онлајн продавница и многу повеќе.

Професионално изработени веб страни од страна на нашиот сертифициран тим.

Видови

Веб-страниците можат да се поделат во две широки категории – статични и интерактивни. Интерактивните страници се дел од заедницата на веб 2.0 на веб-страниците и овозможуваат интерактивност помеѓу сопственикот на страницата и посетителите на страниците или корисниците. Статичките страници служат или снимаат информации, но не дозволуваат директно ангажирање со публиката или со корисниците. Некои веб-страници се информативни или произведени од ентузијасти или за лична употреба или забава. Многу веб-страници имаат за цел да заработат пари, користејќи еден или повеќе деловни модели, вклучувајќи:

  • Објавување интересна содржина и продажба на контекстуално рекламирање или преку директна продажба или преку рекламна мрежа.
  • Е-трговија: производи или услуги се купуваат директно преку веб-страницата
  • Рекламирање производи или услуги достапни за бизнис од тули и малтер
  • Freemium: основната содржина е достапна бесплатно, но премиумната содржина бара плаќање (на пр. Веб-страница на WordPress, таа е платформа со отворен извор за изградба на блог или веб-страница.)